Փակել գովազդը

Jak na Macu přidat widgety je postup, který vyhledává velké množství uživatelů. Widgety na ploše jsou důvěrně známou funkcí z operačních systémů iOS a iPadOS. Operační systém macOS – respektive jeho verze, které jsou starší než nedávno představená Sonoma – nicméně ve výchozím nastavení nenabízí možnost přidání widgetů na plochu. Jak tedy docílit toho, abyste plochu vašeho Macu mohli vyzdobit widgety?

Pokud chcete na Macu používat widgety bez nutnosti instalace dalších aplikací třetích stran, můžete si vybrané widgety umístit do Oznamovací centra. Pokud byste si widgety chtěli přidat také na plochu vašeho Macu, pomůže vám aplikace s názvem Գերշերտ.

Jak na Macu přidat widgety

Zatímco na iPadu a iPhonu můžete přidávat widgety na domovskou obrazovku, na plochu Macu se tato možnost zatím nedostala. A i když je přidávání widgetů do Oznamovacího centra skvělé, může u vás nastat scénář „sejde z očí, sejde z mysli“, a vy zapomenete, že v Oznamovacím centru vůbec nějaké widgety jsou. Pokud jste hledali způsob, jak widgety na plochu Macu přidat, postupujte podle následujícího návodu.

  • Ներբեռնեք App Store-ից aplikaci Superlayer a spusťte ji.
  • Pro aktivaci widgetů klikněte v hlavním okně aplikace na Unlock Widgets. Cena měsíčního předplatného za widgety činí 49 կրոն.
  • Nyní na liště v horní části okna klikněte na kartu Widgets.
  • V levém panelu okna aplikace můžete vybírat druhy widgetů, k jejich přizpůsobení vám poslouží panel na pravé straně okna aplikace.

Aplikace je ke stažení zdarma, používání widgetů na ploše vás vyjde na 49 korun měsíčně, což je vzhledem k pestrosti nabídky a možnostem přizpůsobení skvělá cena. Widgetů je zde na výběr opravdu hodně, stejně jako možností jejich přizpůsobení a rozvržení.

.